Frivillige

Grow-Your-Life-Logo

 

  

 

 


Frivillige

Grow Your Life er et projekt i Fredericia, som er skabt i samarbejde mellem Fredericia Kommune og Frivilligcenter Fredericia, og har til huse i Frivilligcentret, Vendersgade 63.

Frivillig

Som frivillig i Grow Your Life bliver du en del af et fællesskab, og indgår på lige fod med borgere og andre frivillige. Som frivillig i Grow Your Life skal du have lyst og overskud til at gøre en forskel for et andet menneske i en afgrænset periode.

Målgruppen

Målgruppen i Grow Your Life er borgere i Fredericia mellem 18 og 40 år med et lettere handicap, enten fysisk eller psykisk, der har behov for at få øget livskvaliteten, og fremme deres muligheder for at indgå i nye sociale netværk og i frivillige sammenhænge.

Aftenskoletilbud

Som skabelon og grundpille, kan du og borgeren deltage i et af vores aftenskoletilbud. Dette kan bl.a. være teater, mad m.m

Aftenskolen begynder i slutningen af august 2017 og kører frem til december 2017. Aftenskolen afsluttes med et festligt arrangement.

Onsdagscafé

Som frivillig i Grow Your Life vil du, sammen med andre frivillige borgere, blive tilbudt at deltage i vores onsdagscafé, som i perioden vil køre i Frivilligcentret i Vendersgade hver anden onsdag i lige uger. I onsdagscaféen vil der være tid til hyggeligt socialt samvær og fællesspisning.

Hvorfor skal du melde dig som frivillig i Grow Your Life?

Alle har brug for at gøre en forskel.
Igennem dit frivillige arbejde i Grow Your Life, er du med til at give borgere lyst til at deltage i samfundet og øge deres livskvalitet.
Ud over det spændende netværk, som du får sammen med andre frivillige og borgere, får du en medmenneskelig og social kompetence, som du kan bruge i din fremtid.
Efter endt forløb vil du få dokumentation for dit virke som frivillig i projektet.

Har vi fanget din interesse, så kontakt os endelig. Vi kan altid starte med en snak.

Kristine Petersen
Projektkoordinator Grow Your Life.
Tlf: 2072 2413
Mail: projektmedarbejder@fc-fa.dk

Vendersgade 63
7000 Fredericia

Kontoret har åbent:
Man-torsdag: 09-15
Fredag: 10-12
Tlf. 7210 6770