Frivillig i Grow Your Life

Grow Your Life Logo 

Gi' lidt af dig selv – Bliv frivillig i Grow Your Life

Alle har brug for at gøre en forskel 😊

Som frivillig i Grow Your Life kan du gøre en forskel for unge mennesker med forskellige handicaps i Fredericia samtidig med, at du har mulighed for at udvikle dine faglige og menneskelige kompetencer. Desuden får du rig mulighed for at udvide dit netværk og blive en del af et fantastisk fællesskab, hvor du møder andre frivillige, der også brænder for det frivillige arbejde.

Grow Your Life

Grow Your Life er et aktivitets- og fritidstilbud til unge handicappede i Fredericia mellem 18 og 40 år. Tilbuddet giver målgruppen mulighed for at deltage i caféarrangementer, aftenskoletilbud og fællesture på tværs af handicaps og udfordringer. Grow Your Life er med til at øge målgruppens muligheder for at indgå i nye sociale netværk og i frivillige sammenhænge, og ikke mindst styrke og give brugerne nye fritidskompetencer.

Rollen som frivillig i Grow Your Life

Din rolle som frivillig er, at deltage i de forskellige aktiviteter, der udbydes i Grow Your Life sammen med de tilknyttede borgere og de andre frivillige i Grow Your Life. Aktiviteterne kan være caféaftener, fællesture og/eller aftenskoletilbud. Vi har samarbejde med SUK (Samvær Undervisning Kultur) og Den Kreative Aftenskole, der står for undervisningen på de forskellige aftenskolehold, som i øjeblikket er madlavning og musik. Vi hører til i Frivilligcenter Fredericia, hvor vi har lokaler til rådighed, når vi har café eller mødes til andre fællesarrangementer.

Som frivillig i Grow Your Life skal du have tid, lyst og overskud til at gøre en forskel for denne målgruppe. Efter endt forløb vil du få dokumentation for dit virke og frivillige arbejde i projektet.

Kontaktinfo

Er du interesseret i at høre mere om at være frivillig i Grow Your Life, så kontakt venligst projektkoordinator Kristine Petersen på : projektmedarbejder@fc-fa.dk eller på tlf. 2072 2413.

Besøg os på:
facebook.com/frivilligfredericia,
i Vendersgade 63,
eller ring på tlf. 7210 6770.
Du kan også skrive til Charlotte på
sekretar@fc-fa.dk
,
hvis du har et spørgsmål
.

image

Nyheder

Nyt fra den frivillige verden Læs Mere
image

Grafisk Hjælp

Grafisk hjælp i Frivilligcentret… Læs Mere
image

Find et frivilligt job

Frivillige jobs i lokalområdet Læs Mere
  • 1