• Frivillige
          Frivillige Grow Your Life er et projekt i Fredericia, som er skabt i samarbejde mellem Fredericia Kommune og Frivilligcenter Fredericia, Læs Mere

Om osLær mere om frivilligcentret

Louis

Louis Lindholm Daglig leder - Udover ledelsesopgaver arbejder daglig leder med at udvikle og varetage centrets kerneydelser og servicere de tilknyttede foreninger, og er desuden budget- og regnskabsansvarlig.

Louis har endvidere ansvaret for profilering af Frivilligcentret og den eksterne kontakt til Kommunen, virksomheder og øvrige eksterne samarbejdspartnere , i samarbejde med bestyrelsen.

Charlotte1

Charlotte Stenør Mikkelsen er ansat som sekretær på Frivilligcentret, hvor hun hjælper med bl.a. ansøgninger, regnskaber, referater, afrapporteringer og andre administrative opgaver.

Charlotte er med til at arrangere events såsom Frivilligfesten, Fodbold på Tværs, Frivillig Fredag, foredrag, frivilligmarkeder mv., og er desuden behjælpelig ved opstart af nye projekter/grupper,

hun er sekretær for Parrådgivningen og Projekt Grow Your Life, og er med i Husgruppen. Charlotte er på kontoret i åbningstiden mandag-torsdag kl. 9.00-15.00 og fredag kl. 10.00-12.00.

Peer.lille

Peer Skovlund Hansen er ansat som grafiker på Frivilligcentret, hvor han hjælper med at tage fotos, designe logoer, lave brochurer, flyers, annoncer, plakater, visitkort, roll-ups, billetter, grafik til hjemmesider m.v.

Peer laver alt fra idé til trykklare filer og kan både forfatte tekst samt lave billedbehandling.
Peer er på kontoret tirsdag-onsdag kl. 9.00-12.00

Kristine Kristine Ussing Petersen startede i praktik som socialrådgiver-studerende i Frivilligcentret i september 2012, og fortsatte herefter som frivillig i Projekt TrivselsPiloter og i Frivilligcentrets Husgruppe.

Kristine blev færdig som socialrådgiver i 2014, og blev straks herefter ansat som projektmedarbejder i Projekt TrivselsPiloter-Brobygning, og siden som projektkoordinator i Projekt Grow Your Life